کاشی صدف که برنده بالقوه است
کتاب مورد پذیرش جهانی پژوهشگران قرار گرفت. شیعیگری مشهورترین و ستیزهگراترین کتاب در مورد مذهب حکمفرمای مردم ایرانی، ابتدا در سال ۱۹۴۳ میلادی منتشر شد و سپس به صورت بازنگری شده با عنوان «بخوانید و داوری کنید»، همچنین «بخوانند و داوری کنند» در ۱۹۴۴ میلادی منتشر شد. در حدود همان زمان فردی به نام جفری دامری، خطوط مشابهی را در بریتانیا انجام میداد که پس از آن در RRDE صورت گرفت. کسروی بعد از بازگشتش به تهران اولین کتابش را به نام آذری (زبان باستان آذربایجان) نوشت و نشان داد که آذری که در بیشتر کتابهای تاریخ قرون وسطی (medieval)، مخصوصاً کتب تاریخ اولیه اسلامی آورده شده، نام زبان باستانی آذربایجان است که با زبان ایرانی مربوط است و از نسل زبان مادی است که ربطی به زبان ترکی ندارد. طی سالهای جنگ ایران و عراق بخشی از استان کرمانشاه به دلیل جنگ در اختیار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. روحانیت سنتی محافظه کار در این سالها خواستار ممنوعیت این گونه آثار و عقبنشینی دولت و جامعه از اصلاحات دوران رضا شاه به ویژه در عرصه حقوق زنان بود و بر انحلال مدارس مختلط، رواج دوباره حجاب اسلامی و ترویج مراسم سنتی عزاداری پای میفشرد و دولتها نیز با واگذاری اینگونه امتیازها، که بر اقتدار سیاسی آنان تأثیری نداشت، میکوشیدند تا پشتیبانی مراجع و روحانیون با نفوذ را جلب کنند.
وی اعلام کرد که تا پایان برنامهٔ هفتم توسعه در سال تحصیلی ۱۴۰۸-۱۴۰۷ باید ۵۳ هنرستان با ۴۹۳ کلاس درس به فضاهای هنرستانی استان اضافه شود، اما در حال حاضر قرار است تنها ۳۲ هنرستان ساخته شود. بارانداز به دلیل لجستیک ترانزیت استان اصفهان پیشنهاد شده است در این منطقه ساخته شود. بررسی رابطهٔ زبانشناسی ایرانیان باستان، به همان اندازه که نمایش شادی همهٔ ایرانیان از هویت یکسانشان ارزش داشت، برای ادعای وحدت زبانی آنان در کاشی فرزاد آینده مهم بود. وقتی که نجف بودیم، با سید مجتبی نواب صفوی قرار گذاشتیم که بیاییم تهران با احمد کسروی بحث کنیم… کسروی در پیشگفتار کتاب بخوانید و داوری کنید که بازچاپ شیعیگری با افزودههایی بود، نوشت: «چهارماه پیش کتابی دربارهٔ کیش شیعی به چاپ رساندیم و آن کتاب بدان سان که پیشبینی کرده بودیم، مایهٔهای و هوی گردید… احمد کسروی جز دو-سه فصل کتاب تاریخ مشروطه ایران و تاریخ هیجدهساله آذربایجان بهصورت مجمل و نارسا به وقایع اردبیل در دوران مشروطیت که از ملتهبترین شهرهای ایران در این دوره بود نپرداخته است و اردبیلیان از این حیث از وی همواره گله مند هستند؛ زیرا در زمانیکه او دست به تألیف آن کتابها زد، طرفداران وی در اردبیل هر چه یادداشت و نوشته و عکس و مدرکی راجع به وقایع اردبیل بود جمعآوری کرده برای او بردند.
مهاجمان پس از چند ساعت با وثیقهای که تاجران ثروتمند بازار تأمین کرده بودند، آزاد شدند. ساختمان این موزه سه طبقه دارد که طبقهٔ همکفِ آن شامل سالن اجتماعات و سالن نمایشگاههای موقت است. ↑ ۶٫۰ ۶٫۱ ۶٫۲ «پیشینه تاریخی موزه مقذم - سایت موزه مقدم دانشگاه تهران». ↑ محمدحسین بن خلف تبریزی، برهان قاطع، ۷۹. ↑ «لیگ برتر والیبال بانوان در ایستگاه آخر». ۱۴ تیر ۱۳۹۰. بایگانیشده از اصلی در ۷ مه ۲۰۱۲. در این زمان، طلبه ای به نام نواب صفوی با پولی که حاج شیخ محمدحسن طالقانی، مدرس دینی و پیش نماز مسجد سیف الدوله تهران (مسجد طالقانی امروز) به او داده بود، هفت تیری خرید و در هشتم اردیبهشت ۱۳۲۴ در میدان حشمتیهٔ تهران به انگیزه کشتن کسروی به او تیر انداخت. ۹۴۰ ه.ق «بازی چوگان» شیخزاده «خسروا گوی فلک در خم چوگان تو باد / ساحت کون و مکان عرصهٔ میدان تو باد» تصویر از دو بخش تشکیل شده که در بخش پایین چند سوارکار مشغول به بازی چوگان هستند و مردمی در حال تماشای آنها.
طیبات و بدایع به لحاظ هنری نیز به دو بخش دیگر برتری دارد. در اوایل سدهٔ ۱۹ م ماشینهایی اختراع شد که اعمال مختلف چاپ را بهطور خودکار انجام میدادند و در نتیجه، سرعت چاپ افزایش یافت تا جایی که ماشینهای روتاتیو که قادر بودند در یک لحظه، هر دو روی کاغذ را چاپ کنند پدید آمد. کارزار ناسزاگویی و پرخاش به کسروی تا پایان سال ۱۳۲۳، علمای نجف راهم دربرگرفت، اما این کارزار به آن نتیجهای که شریعت مداران امید داشتند نرسیده و پرونده دادگستری هم ناکام مانده بود. واقعه مهم دیگر مشروطیت است که در کتاب سخنوران آذربایجان نویسندگان این کتاب پرداخت کافی در خصوص بانیان این واقعه ندارند و این در حالی است که از اردبیل، حاج باباخان اردبیلی فعالیتهای مشروطه خواهی خود را آغاز و نسبت به روشن گری اردبیلیها اقدام کرد. خانه حاج آقا علی دراواخر قاجاریه ساخته و بنا شدهاست. اگرچه این کوشش فرجامی جز زخمی شدن کسروی و بازداشت نواب صفوی نداشت، آغازگر کارزاری شد که یک سوی آن پیدایش گروه فداییان اسلام بود و سوی دیگرش خاموشی روشنفکران و کنش گران سکولار و واماندگی سران دولتی که بنا بود «قانونی» رفتار کند.